kies de beste autoverzekering

Wat betaal jij nu voor je autoverzekering? Vergelijk, kies en profiteer!

Bespaar

overstappen

Kies en stap al binnen 5 minuten over naar de goedkoopste aanbieder

Goedkope autoverzekering afsluiten | Wat is de goedkoopste autoverzekering?

Wat is een autoverzekering?

Iedereen die een auto bezit is verplicht om deze te verzekeren. Met een autoverzekering ben je altijd verzekerd voor de schade die u met uw auto veroorzaakt bij anderen. Er zijn hierbij verschillende soorten dekken. Lees hier onder meer …………

Vragen?

Wat is een autoverzekering?

Iedereen die een auto bezit is verplicht om deze te verzekeren. Met een autoverzekering ben je altijd verzekerd voor de schade die u met uw auto veroorzaakt bij anderen. Er zijn hierbij verschillende soorten dekken. Lees hier onder meer …………

Vragen?
Goedkope autoverzekering afsluiten | Wat is de goedkoopste autoverzekering?

Vragen over een autoverzekering?

Ja, iedereen die een auto koopt is verplicht om deze te verzekeren. Ben jij op zoek naar een goedkope autoverzekering, gebruik dan de vergelijker. Hiermee maak je een vergelijking tussen de diverse verzekeringsmaatschappijen en ben je gegarandeerd goedkoop verzekerd.

Er zijn 3 verschillende vormen van autoverzekeringen. De keuze die je maakt is voornamelijk afhankelijk van de waarde van de auto en het bouwjaar. Je kunt een keuze maken uit:

  • WA verzekering
  • WA + beperkt casco
  • WA + volledig casco

Wanneer je een goedkope autoverzekering afsluit is niet alles in de verzekering gedekt. Om een grote financiele tegenvaller wat beperkter te maken is er de mogelijkheid om aanvullende zaken te verzekeren. Aanvullende verzekeringen zijn niet verplicht. Je kunt hierbij onder andere een keuze maken uit:

De volgende aanvullende  autoverzekeringen kunnen worden afgesloten bij een verzekeringsmaatschappij:

Met de vergelijker van goedkoop product maak je snel en eenvoudig een vergelijking tussen de diverse aanbieders van autoverzekeringen. Wil jij jouw auto verzekeren of wil je niet teveel betalen voor je verzekering? Vul de benodigde gegevens in en ontdek de goedkoopste verzekering voor je auto met de laagste tarieven.

Vanaf het moment dat jij een verzekering hebt afgesloten bouw je schadevrije jaren op. Ieder jaar dat je geen schade hebt geclaimd bij de verzekeringsmaatschappij krijg je er een schadevrij jaar bij. Wanneer je wel schade hebt dan ben jij de opgebouwde schadevrije jaren weer kwijt. Wil jij overstappen naar een andere verzekeringsmaatschappij? Dan behoudt jij jouw schadevrije jaren.

De opgebouwde schadevrije jaren neem je bij het overstappen mee naar je nieuwe verzekering!

Wil jij weten wat de dagwaarde van jouw auto is? Bekijk hier wat jouw auto nog nu oplevert wanneer je deze wilt verkopen. Uiteraard is dit een indicatie.

Een WA verzekering is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering is wettelijk verplicht voor iedereen die een motorvoertuig heeft. Bij een WA verzekering ben je gedekt voor de schade die je met jouw auto veroorzaakt bij anderen.

Het verschil tussen een WA verzekering en een WA + casco dekking verzekering is de aanvulling van de verzekering met:

  • Diefstal
  • Brand
  • Ruitschade
  • Hagelschade
  • Stormschade
  • Aanrijding met een dier

Een WA volledige dekking verzekering is de meest uitgebreide autoverzekering. Bijna alle schades aan je auto worden hierbij vergoed. Ook de schade aan je eigen auto is hierbij gedekt. De volledige WA verzekering is ook wel bekend onder de naam All Risk verzekering.

Nee, de volledige WA verzekering is ook wel bekend onder de naam All Risk verzekering.

Bij een All Risk verzekering ben je volledig verzekerd. Hieronder is in een tabel weergegeven wat de verschillen zijn tussen de diverse verzekeringsvormen:

Oorzaak schade WA + volledig casco WA + beperkt casco WA-verzekering
Schade aan derden/tweezijdige schade X X X
Brand, explosie en blikseminslag X X
Diefstal X X
Sterretje in voorruit X X
Botsingen met dieren X X
Storm en ander natuurgeweld X X
Aanrijdingen, slippen en te water raken X
Anders van buitenkomend onheil X

overstappen in 5 minuten

Blijf op de hoogte
SALE bij bekende winkels | Profiteer van geweldige aanbiedingen

altijd sale

Profiteer altijd van geweldige aanbiedingen bij bekende winkels

Profiteer

meer over autoverzekeringen

Goedkope autoverzekering | Goedkoopste ALL RISK verzekering voor je auto

De goedkoopste autoverzekering

Is een autoverzekering verplicht? Welke autoverzekering is het beste?

Verkoop nu je auto

2018-12-23T11:21:08+00:00
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Toestaan". Toestaan