laagste energie tarieven

Betaal nooit teveel voor je energie met de energievergelijker

Bespaar

waarom zou je teveel betalen

Ga jij voor duurzaam? Doe de energie vergelijking en stap binnen 5 minuten over. Besparen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Doe de energievergelijker

Wat is energie?

Dat is niet 1-2-3 te beantwoorden. Er bestaan namelijk verschillende soorten energie. De bekende energiebronnen zijn windenergie, waterkracht, mechanische energie, thermische energie en spierkracht. Wil jij goedkope energie voor in je woning? Doe de vergelijker!

Vragen?

Wat is energie?

Dat is niet 1-2-3 te beantwoorden. Er bestaan namelijk verschillende soorten energie. De bekende energiebronnen zijn windenergie, waterkracht, mechanische energie, thermische energie en spierkracht. Wil jij goedkope energie voor in je woning? Doe de vergelijker!

Vragen?
Doe de energievergelijker

Vragen over energie?

Dit is energie die minder belastend is voor het milieu. Het woord duurzaam wordt gebruikt omdat de energiebronnen niet op kunnen raken. Er zijn verschillende soorten zoals bijvoorbeeld biomassa. Deze wordt opgewekt door de verbranding van GFT afval en hout. Ook windenergie en zonne-energie zijn duurzaam. Kies je bewust? Dan kies jij ook voor duurzaam!

De beste energieaanbieder is afhankelijk van jouw wensen. Ga jij voor duurzaam? Wil je gebruik maken van zonnepanelen, stroom van windmolen of groene stroom? Vul je gegevens in en de energievergelijker maakt een vergelijking tussen de diverse aanbieders.

Overstappen loont! Aanbieders geven regelmatig korting waar je van kunt profiteren. Daarnaast vergelijk je verschillende energie tarieven van de diverse aanbieders. Zo betaal je nooit teveel voor je energierekening! Je kan profiteren van korting die oploopt tot € 350,00 per jaar!

Overstappen is helemaal gratis! De kosten worden betaald door de nieuwe energieleverancier. In enkele gevallen moet je de oude energie leverancier kosten betalen wanneer je voortijdig je contract beëindigd.

Er zijn twee soorten energie tarieven; het vaste tarief en het variabele tarief.

Bij een vast tarief blijft het tarief tijdens de gehele looptijd gelijk. De vaste tarieven zijn over het algemeen wat lager dan de variabele tarieven. Bij een variabel tarief kunnen de tarieven tijdens de looptijd een aantal keren worden aangepast door de energieleverancier.

overstappen in 5 minuten

Blijf op de hoogte
SALE bij bekende winkels | Profiteer van geweldige aanbiedingen

altijd sale

Profiteer altijd van geweldige aanbiedingen bij bekende winkels

Profiteer

meer over energie

Goedkoopste energieleverancier | Overstappen van energie? Doe de energievergelijker en pak het voordeligste tarief

Goedkope energie | Een lage energierekening wil toch iederen? Pak het laagste tarief

Goedkope energie met de goedkoopste energieleverancier | Pak nu korting met een lage energienota en energiecontract

2018-12-21T22:58:25+00:00
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Toestaan". Toestaan