Waarom is AliExpress zo goedkoop?

Veel mensen vragen zich af hoe het komt dat AliExpress zulke goedkope producten verkoopt en dan ook nog tegen lage verzendkosten. Misschien vraag jij het jezelf ook wel eens af. De reden hiervan ligt in een aantal oorzaken. Allereerst heeft AliExpress natuurlijk een geweldige bedrijfsformule. Heel veel mensen bestellen producten bij AliExpress. De formule is eigen te vergelijken met bijvoorbeeld Ebay of Marktplaats. Het is een platform waarop leveranciers hun producten kunnen aanbieden.

AliExpress richt zich voornamelijk op de Chinese markt. Het staat boordevol met goedkope producten die worden vervaardigd in China. Het doel van AliExpress is om deze Chinese fabrikanten rechtstreeks te koppelen aan consumenten over de hele wereld. En dat lukt aardig……

AliExpress heeft een groot netwerk opgebouwd van fabrikanten die hun producten tegen lage prijzen aanbieden. In China zijn de lonen veel lager dan in Nederland waardoor de prijzen van de producten ook lager zitten. Daarnaast is de keten van fabrikant tot consument extreem kort. Normaal gesproken zitten hier nog een aantal schakels tussen die er uiteraard ook geld aan willen verdienen. Door deze schakels weg te laten is de prijs ook beduidend lager!

Direct naar AliExpress

Waarom is AliExpress zo goedkoop

300x250

Geef een reactie

Korting bij Warenhuizen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Profiteer bij Bol.com

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen