Ontdek de smaak van Amsterdam. House of Bols neemt je mee op een spectaculaire multi-zintuiglijke en unieke reis door de ‘World of Cocktails’. In de ‘Art of Flavour’, ‘Hall of Taste’, Extraction Room’ en ‘Genever Room’ worden alle zintuigen geprikkeld en ontdek je de geheimen van alle 42 Bols likeuren en Bols Genevers. Als winnaar van de Dutch Design Award for Best Exhibition & Experience bewijst House of Bols dat erfgoed en geschiedenis perfect samengaan met innovatie en hedendaags design.
Een bezoek aan de House of Bols Cocktail & Genever Experience op het Museumplein in Amsterdam is een uniek avontuur en een onvergetelijke interactieve ervaring van de glamoureuze wereld van cocktails, likeuren, bartending en jenever. Kom alles te weten over Lucas Bols, het oudste gedistilleerde merk ter wereld sinds 1575. De Bols-likeuren en genevers worden aan het einde van de tour gemixt tot smaakvolle cocktails.
Interactieve rondleiding
Om een bezoek nog aantrekkelijker te maken, wordt een gratis interactieve audiogids in het Engels, Nederlands, Frans, Duits en Spaans uitgegeven. De tour eindigt in de revolutionaire Mirror Bar, waar bartenders Bols-cocktails shaken op basis van uw eigen smaakvoorkeuren. Degenen die de kunst van flair bartending willen leren (denk aan Tom Cruise in ‘Cocktail’) kunnen dat doen in de magische Flair Booth. De grote Do It Yourself Bar nodigt je uit om onder begeleiding van een van de bartenders jouw eigen cocktail te creëren.
Bereikbaarheid
House of Bols is gevestigd in Amsterdam. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan midden in het centrum direct naast Amsterdam Centraal bij Parking Centrum Oosterdok. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je hier slechts €20.
Kijk voor meer informatie op de website van House of Bols.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cocktail & Genever Experience House of Bols + cocktail” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.