Wat krijg je?
Entreeticket DierenPark Amersfoort
Voorwaarden & bijzonderheden
Geldigheid: eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum t/m uiterlijk 8 januari 2023.
Reserveren: reserveer jouw datum en tijdslot via de website van DierenPark Amersfoort. Hoe eerder je reserveert, hoe groter de kans dat jouw favoriete datum en tijdslot nog beschikbaar zijn.
Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar DierenPark Amersfoort. Je e-ticket kan ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
Voucher/e-ticket: na betalen, kun je je voucher of e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je voucher of e-ticket niet per e-mail of post.
Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Het is wel verplicht een kaartje hiervoor te reserveren via de website van DierenPark Amersfoort.
Mindervaliden: het dierenpark is rolstoeltoegankelijk.
Huisdieren: honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.
Parkeren: € 9,50 per dag per auto.
Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.
DierenPark Amersfoort
In DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren. Hier hoef je niet netjes over de bezoekerspaden te lopen. Glij langs de hyena’s, vaar tussen de ringstaartmaki’s en duik met de dassen onder de grond. Je steekt wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je gezicht!
Klim samen met de brilberen naar hoge boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s en bezoek de reusachtige olifantenfamilie. Via een mysterieuze leeuwenkerker kom je bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen en duik je op tussen de prairiehondjes.
In het park lijkt het alsof je midden tussen de dieren staat. Zo sta je zomaar op een neuslengte afstand van de tijger, hangt er een luiaard boven je hoofd in een donkere jungle en komt een grote gier je tegemoet vliegen. Schuilt in jou een stoere avonturier? Raap dan al je moed bij elkaar en ontdek het Dinopark. Daar kom je ruim 70 levensgrote dino’s tegen. Pas op voor de T-rex! Beleef met je papa, mama, opa, oma en vriendjes onvergetelijke ontmoetingen met onze dierbewoners terwijl je lekker ravot.
Zomervakantie in DierenPark Amersfoort
Iets leuks doen tijdens je zomervakantie (9 juli t/m 4 september 2022)? Op een warme zomerdag is er in DierenPark Amersfoort éxtra veel te beleven. Zoek bijvoorbeeld verkoeling en kom pootjebaden in de Bosbeek en klieder met water uit de speelfonteinen.
Wat je nog meer kunt verwachten:
Ga op ontdekking tussen de dieren met de gratis waterspeurtocht
Geniet van de schaduw onder de vele bomen
Klauter door de Klim Alles-route en ontmoet de dieren op bijzondere wijze
Op verschillende dagen tot 20.00 uur geopend (check hiervoor de website van DierenPark Amersfoort)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DierenPark Amersfoort entreeticket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.