In hartje Amsterdam vind je de fascinerende tentoonstelling BODY WORLDS Amsterdam. Maak een reis door het menselijk lichaam en kom alles te weten over je eigen anatomie. Deze must-mee tentoonstelling toont 200 anatomische exemplaren van het echte menselijke lichaam. Zij tonen de complexiteit, kwetsbaarheid en veerkracht van ons lichaam. Krijg antwoord op de vraag hoe organen werken en wat het effect is van veel voorkomende ziekten en roken.
Wist je dat onze stemming ook onze gezondheid kan beïnvloeden? Liefde en geluk domineert ons leven, maar waar worden we gelukkig van? En wat is het effect van geluk op ons lichaam? Krijg antwoord op deze vragen bij BODY WORLDS: The Happiness Project. Ontdek de geheimen van ons lichaam in de zeven verdieping telende tentoonstelling.
Gratis body scan
Veel mensen denken dat je BMI alles vertelt over je gezondheid. Dit is echter niet het geval. De body scan van InBody meet of je werkelijk in balans bent. De uitslag vertelt je onder andere je vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet. Geen zorgen, de scan is geheel pijnloos. Een InBody meting kost normaal gesproken €35, maar is gratis bij een bezoek aan BODY WORLDS.
BODY WORLDS bezoeken met kinderen
BODY WORLDS Amsterdam is erg geschikt voor kinderen. Over de hele wereld hebben miljoenen kinderen de tentoonstelling bezocht. De tentoonstelling wordt aangeraden voor kinderen ouder dan 6 jaar, maar jongere kinderen zijn ook zeker welkom.
Bereikbaarheid
De tentoonstelling BODY WORLDS is op loopafstand van het Centraal Station, aan het Damrak. Dit is slechts 5 minuten lopen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, zou je kunnen parkeren bij Q-park De Bijenkorf of Q-Park de Kolk.
Kijk voor meer informatie op de website van BODY WORLDS Amsterdam.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Entreeticket BODY WORLDS” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.