De Flierefluiter is de allerleukste speeltuin van Overijssel volgens de ANWB!
Binnenspeeltuin
De speeltuin is een heus speelparadijs voor kinderen. Er zijn vijf overdekte speelruimtes met allerlei speeltoestellen en gekke dingen. Zo is er een nieuwe Augmented Reality- trampoline waar je nóg hoger en gekker kunt springen.
Buitenspeeltuin
Ook buiten kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Ze kunnen klimmen en klauteren in het avonturendorp, schommelen, trampoline springen, met de kabelbaan, voetballen, skelteren en crossfietsen, maar ook is er ruimte genoeg om oer-Hollandse spelletjes als tikkertje en verstoppertje te spelen.
Kinderboerderij
Op de kinderboerderij zijn veel verschillende dieren. Je kunt zien hoe dieren in de stal en in de wei leven. Er zijn meerdere schuren, een grote en een kleine weide.
Op de boerderij lopen o.a. schapen, geiten, koeien, kippen en eenden. Alle stallen en weides zijn toegankelijk, zodat je de dieren niet alleen kunt zien, maar ook zelf aanraken en aaien. In de boerderij is een knuffelruimte met konijnen en cavia’s. Ook zijn er twee pony’s en een ezel. Op de pony’s kan ook worden gereden. Als je goed kunt rijden, mag je de pony ook voor een karretje spannen om daar een ritje mee te maken over het terrein. Het ponyrijden is op gezette tijden.
Corona-maatregelen
Bij De Flierefluiter kun je ook tijdens coronatijd veilig spelen. Er zijn allerlei maatregelen genomen om afstand te kunnen houden.
Bereikbaarheid
De Flierefluiter is gevestigd in Raalte, centraal in de Nederlandse provincie Overijssel tussen Zwolle, Deventer en Almelo. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en voor de actuele vertrek- en reistijden. Je kunt gratis parkeren nabij de Speel- en Recreatieboerderij.
Kijk voor meer informatie op de website van De Flierefluiter.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Entreeticket De Flierefluiter in Overijssel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.