Kids Eiland is het grootste, mooiste en gezelligste speelparadijs van Zuid Holland. Meer dan 3000m2 speelplezier voor kinderen van 0 tot met 14 jaar. Voor elke leeftijd zijn er uitdagingen verwerkt in de structuur. Zo zijn er voor de allerkleinste een softplay met grote blokken en voor de alleroudste een hypermoderne freefall glijbaan. Ook hebben ze de nieuwste elastieken klimtoren.
Verder zijn er trampolines, touwbruggen, klimtorens, luchtkussens, skelters, etc. Eigenlijk te veel om op te noemen. In ieder geval genoeg om als kind helemaal uit te leven en veel te ontdekken.
Kids Eiland heeft geen mechanisch aangedreven speelattributen in het speelparadijs. Alle beweegbare speelattributen moeten worden aangedreven door de energie van de kinderen. Hierdoor krijgen de kinderen de lichamelijke beweging die het nodig heeft en zal hij of zij slapen op de terugreis naar huis.
Bereikbaarheid
Kids eiland is gevestigd op de 2e etage van de megastores. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.
Kijk voor meer informatie op de website van Kids Eiland.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Entreeticket Kids Eiland Den Haag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.