Luchtvaartmuseum Aviodrome is een wereld vol vliegtuigavontuur! In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ ontdek jij alles over vliegen. Je ziet er het eerste vliegtuig van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, stapt aan boord van een Boeing 747, vliegt zelf de wereld over in een flightsimulator en je verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Of test jouw Spykerharde zenuwen tijdens de 4D-film Skymania.
Meer dan 100 vliegtuigen
In en rond de nieuwe expositie vind je meer dan 100 vliegtuigen. Allemaal bijzonder! Oude vliegtuigen, houten vliegtuigen, straaljagers en zelfs ruimtecapsules. Een aantal vliegtuigen kun je van binnen bewonderen. En vergeet je niet omhoog te kijken? Ook daar zie je vliegende legendes. Ben je echt nieuwsgierig? Ga dan mee met onze bevlogen gidsen tijdens een rondleiding.
Ook leuk zonder kinderen
Luchtvaartmuseum Aviodrome is een belevenis voor jong én oud. Wil je met je partner, vrienden en/of vriendinnen in alle rust de geschiedenis van de luchtvaart beleven? Bezoek dan eens het luchtvaartmuseum buiten de schoolvakanties.
Bereikbaarheid
Je kunt bij Aviodrome voor de deur parkeren op de 500 parkeerplaatsen op parkeerterrein P2. Er zijn tevens invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Het parkeerterrein wordt beheerd door Lelystad Airport. Het parkeertarief bedraagt €7,50 per dag. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.
Kijk voor meer informatie op de website van Luchtvaartmuseum Aviodrome.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Entreeticket Luchtvaartmuseum Aviodrome” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.