Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de 7 verschillende Expeditiegebieden waar cheetahs, miereneters, tamanduas, brazzameerkatten en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Wandel tussen pinguïns in Boulders Beach, spring met kangoeroes op de Outback, laat je omringen door maki’s in Itampolo en sta oog in oog met tijgers in Jangalee. Het kompas geeft de hoofdroute aan. Durf jij af te wijken? Er zijn veel sluippaadjes wat het net wat avontuurlijker maakt. Zin om te klimmen en klauteren? Wijk dan af van de hoofdroute en neem de avonturenpaadjes. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer… Vooraan in het park is ook een grote speeltuin en een zelfbedieningsrestaurant te vinden. Er zijn meerdere terrassen om lekker uit te rusten. Bekijk hier de plattegrond van het park.
Nieuw: Expeditiegebied Madidi
In het nieuwe expeditiegebied Madidi, van maar liefst 1 hectare groot, ontdek je de meest bijzondere dieren en planten uit Zuid-Amerika. Ga op zoek naar alle 20 verschillende diersoorten en stap binnen in de nieuwe kas.
Bereikbaarheid
ZooParc Overloon beschikt over twee parkeerterreinen. Parkeerterrein 1 vind je tegenover de ingang van ZooParc Overloon en parkeerterrein 2 aan de overkant van de weg. Parkeren voor reguliere bezoekers kost €5 per auto en voor abonnementhouders €3 per auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.
Kijk voor meer informatie op de website van ZooParc Overloon.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Entreeticket ZooParc Overloon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.