Een dagje heerlijk ontspannen boven de golven, met panoramisch uitzicht op de boulevard en kustlijn van Scheveningen. Je kunt bij Health Lab de Pier kiezen voor de privé sauna, massages of lekker floaten.
Je beleeft hier de ideale floatsessie door de moderne Floatrooms waar je in kunt staan. De kwaliteit en het resultaat bij Health Lab De Pier zijn uitermate goed. Dit komt voornamelijk door de unieke locatie, complete aankleding en de uitstekende begeleiding die je bij Health Lab De Pier krijgt!
Het begrip ‘floaten’ betekent het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een daarvoor ontwikkelde floatroom. Floaten is zeer efficiënt en doeltreffend. Met floaten komt u dus echt helemaal tot rust. Uit onderzoek is gebleken dat 1 uur floaten gelijk staat aan 5 uur slaap! Het is uitstekend voor het reduceren van stressklachten, het versterkt het immuunsysteem, het verlicht chronische pijnen en geeft een sneller herstel na het sporten.
Health Lab de Pier biedt als een van de beste van Nederland floaten aan in omgeving Zuid-Holland, Den Haag. Boek nu jouw arrangement met bijvoorbeeld floaten en een massage. Gun jezelf en je spieren de rust die ze nodig hebben!
Let op:
-Deze vouchers zijn niet inwisselbaar in het weekend. Badkleding tijdens het floaten is niet nodig, want de floatsessie is geheel privé.
-Bekijk van te voren de huidige corona maatregelen die gelden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Health Lab de Pier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.