Na het inschepen, gaan de trossen los voor een prachtige vaartocht door het Groene Hart. Dit is Holland ten voeten uit: polders, koeien, molens, meren, prachtige vergezichten en mooie Hollandse dorpen. Het Groene Hart is een nationaal landschap. De verschillende gebieden binnen het Groene Hart van Holland hebben hun eigen karakter en uitstraling. Ieder gebied is uniek qua ligging, landschap en cultuurhistorie. Samen maken zij het Groene Hart van Holland een bijzonder landschap.
Gedurende de vaart passeren wij steden en dorpen zoals Leiden, Zoeterwoude, Oudekerk aan de Rijn, Alphen aan den Rijn, Oude Wetering en Kaageiland. De kapitein informeert je gedurende vaart over alle bezienswaardigheden en bij mooi weer geniet je uiteraard ook aan ’t dek waar je kunt genieten van prachtig uitzicht.
Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een assortiment dranken en etenswaren. Het gebruiken en nuttigen van meegenomen etenswaren en consumpties is niet toegestaan.
Bereikbaarheid
De opstapplaats voor de rondvaart bevindt zich Katwijk, t.h.v. Prins Hendrikkade 42 (Zwaaikom). Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.
Kijk voor meer informatie op de website van Rederij van Hulst.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rondvaart door het Groene Hart vanuit Leiderdorp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.