Voorwaarden.

Wij zijn jou graag van dienst

Voorwaarden.

Wij zijn jou graag van dienst

Algemene voorwaarden

De site van Goedkoop Product is ontwikkeld voor persoonlijk gebruik. Een aanpassing, kopie, duplicatie of verveelvoudiging zonder toestemming is verboden. Als gebruiker van de website gaat je er mee akkoord dat deze site niet wordt gebruikt voor doeleinden die onwettig zijn op grond van een wet, goed vertrouwen of ethiek.

Beperkte aansprakelijkheid

Wij doen voortdurend ons best om te zorgen voor een goedwerkende website. Het is echter niet te garanderen dat de website informatie bevat die niet actueel is of waarvan de aanbiedingen, acties of kortingscodes niet meer geldig zijn of dat de website vertraagd werkt of onderbroken is. Wij aanvaarden dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade, verlies aan inkomsten of leed als gevolg van onjuiste informatie of een slecht werkende website.

Alle aanbiedingen, acties en kortingscodes zijn van derde partijen. Wij hebben geen controle over de inhoud, juistheid of geldigheidstermijn of over de kwaliteit of producten die door deze partijen worden aangeboden. Wij aanvaarden dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor die het gevolg zijn van een gebrek aan authenticiteit, integriteit, actualiteit of nauwkeurigheid van de advertenties in onze lijsten of op websites van derde partijen.

Koppelingen naar websites van derde partijen

Alle aanbiedingen, acties en kortingscodes op de website zijn gelinkt naar andere websites. Deze website worden niet beheerd door Goedkoop Product. De links verwijzen de gebruiker alleen door naar de desbetreffende website. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid over de informatie van de websites.

Wijzigingen

Wij houden ons het recht voor om ten alle tijden onze website aan te passen.

(laatste update: juni 2019)

Altijd de beste deals? Schrijf je gratis in!

Geef je emailadres in:

Waarvan wil je op de hoogte blijven?